...jeg leter etter svarene... PDF Skriv ut E-post
Sjamansonen har nå fått over 400 registrerte medlemmer. Nummer 400 er Arild fra Svelvik.
-Jeg leter etter svarene på hvorfor vi er her, hva som er meningen, hvor vi skal, hvordan bruke de krefter som finnes, sier han her. Er det noen som kjenner seg igjen???


Jeg heter Arild, er 44 år gammel og er vokst opp og bor i Svelvik like syd for Drammen. Er gartner, skilt, har tre sønner og en hund.

Hørte du om sjamaner da du vokste opp?


Sjamaner hørte jeg ikke noe om før jeg en gang i tiden traff ei jente fra Alta. Hun var halvt samisk og jeg fikk da anledning til å sette meg dypere inn i denne delen av historien. Historie har alltid opptatt meg veldig, både helt generelt og men også lokal, slekt og personalhistorie.


Hvordan våknet denne interessen?


Interessen har alltid ligget der, men det var først etter en del tøffe opplevelser for noen år tilbake at jeg
begynte en mer aktiv søkning mot alt det alternative og åndelige. Etter hvert har jeg truffet på mange mennesker som har hatt ting og fortelle meg, ofte det samme, slik at det har oppstått en synkronitet, en rekkemeningsfylte sammentreff. Ofte har disse beskjedene kommet fra for meg helt ukjente mennesker, men innholdet er alltid det samme.


Hva er du spesielt interessert i?


Jeg har vært innom flere grener innenfor det alternative, men har følt meg mest tiltrukket av tarot og det sjamanistiske.


Hvordan fant du Sjamansonen?


Ble tipset av en bekjent, en ren tilfeldighet.


Hva syns du om den så langt?


Veldig spennende og jeg tror jeg vil kunne lære mye der inne etter hvert som jeg blir bedre kjent med menneskene der.


Hva er ditt favorittdyr?


I det daglige min hund, men ute i naturen så er det vel ørna. Finnes faktisk en del ørn her jeg bor, så ser de rett som det er.


Hva tror du en sjaman er?


En person som har stor livsvisdom, en som ka se, lære bort, helbrede. En som kan stå fram og si sannheten, leve mest mulig i pakt med naturen og dens krefter og bruke disse på en måte som er til beste for oss alle.


Har du møtt noen?


Ja jeg har truffet noen for samtaler om temaet.


Har du gått på sjamankurs?


Har ikke gått noen kurs enda, men har meldt meg på til trommebygge kurs. Har alltid hatt det med å sitte å tromme med fingrene. Men er på leting etter kurs om sjamanisme, men må finne den grenen som føles helt riktig for meg. Tror at alt ligger inne i meg, så satser på å få fram mest mulig av det før jeg begynner på noe kurs. Vil ikke lære ting jeg ikke skal trenge eller som kan bli føles galt.


Har du gått på andre kurs i den alternative jungelen?


Jeg har heller ikke gått andre alternative kurs, men treffer hele tiden på mennesker som har noe å lære meg, noe å fortelle meg eller som gir bekreftelse på mine egne teorier og tanker. Jeg har blitt spådd av flere mennesker, på flere forskjellige måter og svarene er alltid de samme.


Kan du beskrive en sjamanarfaring du har hatt?


Jeg har hatt litt erfaring med healing, spørsmål fra mer og mindre ukjente mennesker om jeg kan fjernheale de. Jeg har sagt meg villig til og prøve og det har faktisk fungert veldig bra. Så har nok fått en slags bekreftelse på denne måten.


Beskriv ditt favorittsted i naturen?


En uberørt fjelltopp, hvor jeg kan trekke meg tilbake og sanse både det visuelle, energiene og storheten i naturen.


Har du en helt, et levende forbilde?


Ingen navngitt person.


Hva leter du etter?


Jeg leter etter svarene på hvorfor vi er her, hva som er meningen, hvor vi skal, hvordan bruke de krefter som finnes, hvordan åpne for disse krefter. Jeg lengter vel på en måte etter å kunne trekke meg litt mer tilbake, både for å studere disse spørsmålene. Finne svarene og kunne hjelpe andre mennesker.


Kommentarer (0)Add Comment

Skriv kommentar
mindre tekstfelt | større tekstfelt

security code
Skriv inn bokstavene ovenfor i tekstfeltet nedenfor


busy
 


Kopirett © Tre Bjørner Forlag 2022. Redaktør: Ailo Gaup.

Host: Kvisvik Nettutvikling