Medlem 750: Drømmefanger PDF Skriv ut E-post
Jeg drømmer mye, dagdrømmer og drømmer når jeg sover, noe skjer faktisk også av det jeg har drømt, og andre ting skjønner jeg ikke sammenhengen av.

Drømmefanger er medlem 750...hvem er denne personen, hvordan fant vedkommnde fram til Sjamansonen og hvorfor ville Drømmefanger bli medlem av Forumet?

Jeg fikk anbefalt siden av ei venninne av meg.

Jeg drømmer mye, dagdrømmer og drømmer når jeg sover, noe skjer faktisk også av det jeg har drømt, og andre ting skjønner jeg ikke sammenhengen av.

Jeg oppfatter fort hvordan andre mennesker rundt meg reagerer på situasjoner, og følelser, - ja jeg tar kanskje litt mye til meg, og ønsker å vite mer om hvordan jeg kan gjøre noe positivt ut av dette...

I den siste tide har jeg jobbet mye med meg selv, begynt å meditere og lignende.

I en av mine meditasjoner hadde jeg en lang prat med ei vakker hvit snøugle, jeg hørte ikke ord så bare i bilder hva vi pratet om, - da hun fløy sin vei kjente jeg et stort ønske om å følge med henne.

Jeg så ned på bakken og der sto den en liten fastbundet og forpjusket hund, jeg ville snakke med den og stryke den, men da endret den utseende til et uhyre av en hund/ulv, og jeg ble redd og trakk meg ut av meditasjonen.

Akkurat denne hendelsen betyr mye for meg, og jeg har lest mye om kraftdyr/totemdyr, men klarer ikke å finne hva den hvite snøugla betyr (unntatt det jeg følte der og da.)

Jeg er nesten overbevist om at denne hendelsen skulle fortelle meg noe viktig.

Dette var vel hovedårsaken til at jeg meldte meg inn i Forumet på Sjamansonen.

 

Mvh Drømmefanger

Kommentarer (0)Add Comment

Skriv kommentar
mindre tekstfelt | større tekstfelt

security code
Skriv inn bokstavene ovenfor i tekstfeltet nedenfor


busy
 


Kopirett © Tre Bjørner Forlag 2022. Redaktør: Ailo Gaup.

Host: Kvisvik Nettutvikling