Å bli spist

Det bor en stor spiser i magen på enhver,  en som kan fordøye tungt psykisk materiale,  det som kan skape fysisk smerte. I hjertets indre bor en spiser av urolige tanker,  distraksjoner og forstyrrende følelser. Spiserne kan hjelpe deg til å få sjelekraften tilbake.

 
Godt å vite om Rudolf...

Det danske luftforsvar har betalt omkring 30 000 kroner i erstatning  til en dansk ”deltidsjulenisse”, som fikk et reinsdyr drep av lydbølger fra to jetflly.

 
Hva er sjamanisme?

Det korte svaret er at sjamanisme er navnet på en samling metoder for kraft, healing og ekstase. Dette kan ta deg dypt inn i din livsprosess og din selvutfoldelse. Gjennom det kan nye sider ved sansene begynne å fungere og nye talenter kan våkne til live. Du kan også lære å gjøre noe positivt for andre.

 
Healing fra det høyeste

Mange går til healing med sine plager, om de er fysiske eller oppleves på andre måter. Samtidig oppdager fler og fler sine egne healingevner, eller jakter på healingmetodene eller kraften som trenges. Hva skal til for at en healing skal bli vellykket?

 
Kan kvinner bli sjamaner?

Noen steder i verden er svaret nei på spørsmålet jeg stiller i overskriften. Men synspunktet at kvinner ikke kan være sjamaner er på tilbakegang. Det tilhører den siden av sjamanarven som er er moden for historiens søppelhaug.

 
Joik og trance

De fleste joiker har utspring i sjamanisme. Grunnen til dette er at det er vanlig å hevde at man ikke joiker om personer, landskap eller dyr, men man joiker personene, landskapene eller dyrene. Og man må være en ganske god sjaman for først å bli ett med det man skal uttrykke, og så kunne uttrykke det på en presis og levende måte.

 
<< Start < Prev 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Next > End >>

Page 50 of 53


Kopirett © Tre Bjørner Forlag 2008. Redaktør: Ailo Gaup.

Host: Kvisvik Nettutvikling