Vårbad
Gå ut før kl. 12 og plukk 13 hvite, ville blomster. Ta og legg dem i vann i minst en time. Så er du klart for et vårbad. Vask deg med dette vannet, hell det over deg, la det tørke av seg selv. Slik vasker du vinteren vekk og alle mørkets makter...
 
Prinsen i kongeriket
Det var ein gong ein liten prins som vart fødd i kongeriket. Da han vart fødd syns mor hans at han var vannskapt. No hadde det seg slik at han hadde ein skada fot- en klumpfot. Mora hans  skamma seg slik over han at ho itj villa ha noko med han å gjøre.
 
Eventyr om jenta og villulven
Det va ein gong ei lita jente som alltid fikk høre at det va noko feil med ho.Enten va ho for dum eller så va ho for brysom. Fikk dei ho itj still på det, hakka dei på ho for magen hennes- Biaframage, kalla dei ho.
 
Skyggenes dal
Man kan gå i mørket i sinnet, og der møte bare mørke, mørke rom, nye mørke rom og så ennå mer mørke, innenfor vegger av angst. Hva gjør man da? Kan man kommer seg opp fra skyggenes dal?
 
Sjamanisme, meditasjon, supersinn
Første helgen i mai starter et nytt forløp i Saivo Sjamanskole. Samlingene kommer til å foregå på et senter en halv time fra Oslo og vi møtes hver fjerde måned.

 
Den andre sidens renhet

Det er lørdag formiddag og solskinn ute. Da jeg skrur av radioen jeg hører fuglene synge sine vårsanger. De flyr alt to og to. En meisefamilie har begynt å innrede en fuglekasse jeg renset sist høst.

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 6 of 53


Kopirett © Tre Bjørner Forlag 2008. Redaktør: Ailo Gaup.

Host: Kvisvik Nettutvikling