Sjamantur til Egypt PDF Skriv ut E-post

Jeg er invitert som sjamanlærer til Egypt. Med dette inviterer jeg deg med. Ta en titt på programmet, en blanding av sjamanisme fra nord og de skatter som Egypt har å by på. Guiden vår Mohamed er lommekjent, en egyptolog som kjenner landet og vet å få oss inn til de stooore skattene fra denne gamle kulturen. Hotellet drives av norske Inger Jøndal, med lang erfaring i å arrangere kurs.

PROGRAM UKE 13.06  FRA 28.3.  TIL 4.4.06.

KURS:  ” BLI SJAMAN I EGYPT ”

KURSLEDER: AILO GAUP.

KURS STED:  EL PHARDOUS, LUXOR, EGYPT.

DAG FOR DAG.

DAG 1 TIRSDAG  28.3 06.

Ankomst Hurghada, Egypt ca kl. 14.
Lunsj, egen regning. Om det blir tid, ha badedrakt klar for et bad i Rødehavet.
Transport til Luxor med aircond. maxitaxi, ca. 3.5 time med thestopp i ørkenen.
Ferje over Nilen.
Middag på El Phardous.

DAG 2 ONSDAG  29.3.06

Ailo begynner sin undervisning på formiddagen. Tidlig kveld drar vi til Luxor by med ferje over Nilen. Denne ferjen brukes også av lokalbefolkningen, så der er det mye spennende å se.
Turen går videre til LUXOR TEMPEL. Vi får se dette templet i flomlys, det blir en helt spesiell atmosfære der da. Etter besøket i templet drar vi til gullsmed Radwan. Det er en flott butikk med masse kjempelekkert i gull og sølv. Gullet har den samme pris over hele verden, men arbeidet er billig i Egypt. Her kan man gjøre gode kjøp. Du kan også få laget din egen ”cartojch”.

DAG 3 TORSDAG  30.3.06.

Ailo underviser i dag på formiddagen. På ettermiddagen besøker vi HATSHEPSUT TEMPEL, hun var den eneste kvinnelig farao Egypt har hatt. Hun hadde makten i 19 år, alle disse år med fred i landet ( det måtte en kvinne til det ). Hennes terrassetempel beundres den dag i dag av arkitekter over hele verden for dets klassiske skjønnhet, og regnes for å være blant de ypperste av verdens byggekunst.
Etter besøket hos HATSHEPSUT drar vi til HAGAGS papyrusverksted, hvor vi ser hvordan ekte papyrus blir laget. Det blir anledning til kjøp av ekte papyrusbilder, de er helt praktfulle.


DAG 4 FREDAG  31.3.06.

Ailo underviser i dag på ettermiddagen.
KARNAK TEMPEL står på programmet vårt i dag. Vi reiser dit i båt oppover Nilen. KARNAK TEMPEL er verdens største utendørs tempel. Dette templet er til æren for guden AMON RA, den høyeste guden på faraoenes tid. Alle faraoene bygget på dette templet, for her skulle de minnes for alltid. Templet har en søylehall på 134 søyler, du føler deg ganske liten blant disse kjempene.
Etter KARNAK TEMPEL drar vi til SOLIMANS parfymehus. Det er et gammelt parfymehus med et fantastisk interiør. Her kan du kjøpe egyptiske parfymer, essenser, oljer og ikke minst noen fabelaktige parfymeflakonger i alle størrelser og farger.


DAG 5 LØRDAG 1.4.06.

Ailo underviser i dag på ettermiddagen.
På formiddagen drar vi inn til Luxor by, der skal vi besøke basarene. Det yrer av liv her og man kan kjøpe ”alt”. Her kan du virkelig få praktisert hvordan man pruter. Etter besøket i basarene slapper vi av på en ekte egyptisk kafee, hvor vi prøver oss på å røke vannpipe. Det er ganske godt synes jeg, særlig når tobakken er blandet opp med eple.
Tidlig ettermiddag besøker vi yppersteprest EYE sin grav. Dette besøket er frivillig og på egen regning. Ailo valgte denne grav spesielt som en av gravene han ville besøke.


DAG 6 SØNDAG  2.4.06.

Ailo underviser i dag på ettermiddagen.
På formiddagen skal vi til KONGENES DAL, der alle de store faraoene er gravlagt. Fargene på veggmaleriene er like fine etter 4000 år. Det er en meget spesiell stemning i disse gravene. Du kan ”høre” stillheten der inne og føle deg i ett med evigheten. TUT-ANKH-AMONS grav ligger også her. Hans mumie ligger fremdeles i sin sarkofag.
Etter besøket i KONGENES DAL drar vi til alabasterverksted, hvor vi ser hvordan de lager de skjønneste ting av alabaster.

DAG 7 MANDAG  3.4.06

Ailo underviser på ettermiddagen.
Formiddagen er åpen for valg til å reise enten til Seti 1 dødstempel eller til Dendra, hvor HATORS TEMPEL står. Dette på egen regning.
Vi bestemmer hvor vi skal dra når vi har snakket sammen.
Middag  på El Phardous og om mulig ” galabiaparty” med lokalt orkester.


DAG 8 TIRSDAG 4.4.06.

Kl. 06.00  Frokost.
”    07.00  Avreise El Phardous til Hurghada.

GOD REISE, HÅPER DU FÅR EN UFORGLEMMELIG UKE.
VELKOMMEN IGJEN TIL OSS PÅ EL PHARDOUS, LUXOR, EGYPT.

 

Hilsen Inger Jøndahl og Ailo Gaup

 

Opplysninger og påmelding:

 
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

 
www.terapiiegypt.com

Kommentarer (0)Add Comment

Skriv kommentar
mindre tekstfelt | større tekstfelt

security code
Skriv inn bokstavene ovenfor i tekstfeltet nedenfor


busy
 


Kopirett © Tre Bjørner Forlag 2022. Redaktør: Ailo Gaup.

Host: Kvisvik Nettutvikling