Ulykker og helbredelse PDF Skriv ut E-post
På Debattsonen skriver Johannessen om erfaringer han har hatt etter en ulykke. Biernna gi sin forklaring på spørsmålene som stilles. Biernna og jeg pleier å være på samme bølgelengde...det er bare en ting jeg vil legge til i forhold til det han sier. 
Det handler om å spise smerten. Den praksisen kan gi alle muligheter både for selvhelbredelse og for å avhjelpe andres smerte. Det som ligger bak  formuleringen ”å spise smerten” er ikke bare en teknikk, men en hel livsorientering.

Å være healer eller sjaman er å være mellomledd. Den ene siden av healing på sjamanmåten er å er gi energi eller  helbredende kraft, det vi kaller medisin. Mange kan trenge det. Om man mottar denne kraften kan den gjøre at kropp og sinn begynner å fungere på stadig bedre måte. Det kan skape en mental forandering som gjør at man igjen kan få grepet på livet og situasjonen nå, og ikke være et offer for smerte eller utmattende omstendigheter.

Det er vel og bra. Men etter hvert er jeg blitt mer og mer oppmerksom på en annen side av helbredelsesprosessen. Det har med smertelindring å gjøre, og kan brukes på både fysisk, følelsesmessig og spirituell eller eksistensiell smerte.

Jeg innstiller meg på smerten, det kan være både egen og andres smerte. Å innstille seg på smerten er å lokalisere den og koble seg på den. Så begynner jeg å trekke den ut, suge den ut som gjennom en støvslugerslange.

Om du har healing som intensjon, kan du skape deg en slik kraft og forbindelse til en  healingstøvsuger i hjertet eller i magen. For å få prosessen til å starte, trenger du bare så å gi denne ”maskinen” en mental kommando. Så kan den gå i gang med sitt arbeid. Når du vil avslutte, gir du så en mental stoppmelding.

Om det er lett og lys smerte, sender jeg den til universet. Om det er tung og mørk smerte gir jeg den til Moder Jord. Mens prosessen foregår, er jeg som et vitne til at det skjer.

I blant kan mørk og tung energi skilles fra lys energi, det mørke synker inn i Jorden, den lyse energien settes så fri. Det er gledesfyllt.

Det eneste som virkelig kan komme i veien for denne prosessen er angsten. Angsten for at dette ikke fungerer. Angsten og uroen for at du ikke gjør det rett. Samt angsten for at du blir mottager av smerten. Derfor må dette skje i den uselvisk kjærlighetens ånd. Alt må behandlet med varsomhet. Uten vanlig prestasjoniver. Og for eksempel med mottoet: Kjærligheten åpner alle dører. Da fester ikke smerten seg, men flyr avsted til sin nye adresse.

Slik kan smertefelt forflyttes ut av kroppen, noen ganger kan de oppløses og bli borte.Det som kan komme i veien er angst for smerte.

Dette jeg nå beskriver er visselig mer enn en healingprosess. Det er en livsorientering.

De fleste mennesker vil bedøve smerten, om den er fysisk, emosjonell eller spirituell. Derfor er pilleinsdustrien blitt en stormakt i dag. Leger finner til og med opp sykdommer for å få solgt mer medisin. De gjør det fordi det smøres med milde gaver. De kan til og med ha prosenter på salget.

Umoralsk? Javisst. Det ligger en særegen og i blant uheldig makt hos dem som har autorisasjonen fra det høyeste for å stille diagnosen og selge pillene.

Sjamaner undersøker smerten, vil befri den og forløse den ved å gi den en ny adresse. Slik styrker vi livskraften for alle, tror vi.

Johannessen, jeg er glad for å høre om din erfaring. Håper det går godt med deg nå.  Om du prøver denne teknikken ville det være spennende å høre om dine erfaringer  en gang i tiden som kommer.

Ailo Gaup.

Kommentarer (0)Add Comment

Skriv kommentar
mindre tekstfelt | større tekstfelt

security code
Skriv inn bokstavene ovenfor i tekstfeltet nedenfor


busy
 


Kopirett © Tre Bjørner Forlag 2022. Redaktør: Ailo Gaup.

Host: Kvisvik Nettutvikling