Med blanke ark PDF Skriv ut E-post
Jeg har elsket kommentarene til epistlene på forsiden, men nå er de borte, som dere ser. Vi måtte skifte kommentarsystem, alt som er skrevet av dere til nå, er vekk. En stund har kommentarfunksjonen vært død. Den gode nyheten er at den nå er vekket til live igjen. Alle reaksjonene og innspillene fra dere er bonus for forfatterene...

Det har vært skrevet mange verdifulle kommentarer opp gjennom den tiden Sjamansonen har vært på nett. Jeg har satt pris på alle.

Det at de er blit borte, har ikke noe med sensur å gjøre. Snarere sabotasje. 

Vi ble altså hacket for en stund siden. Siden da har vi haltet videre. Mye reparasjons-og sikkerhetsarbeid er gjort for å bringe alle funksjonene tilbake i godt gjenge.

For å få kommentarfunksjonen på plass igjen, er selve systemet byttet. Det var da alle innleggene falt ut.

Den gode nyheten er at funksjonen er vekket tilbake til live. Nå begynner vi bokstavlig talt med blanke ark igjen. Husk å skrive inn koden når du poster innlegget. Den er der for å beskytte oss mot spam.

Jeg er blitt lovet en datafil som inneholder mange kommentarer. Men vi har vært hacket tidligere også, og da ble også mange ytribnger og innspill borte. Men de som fortsatt finnes, kunne ikke legges automatisk inn i det nye systemet. De må legges inn manuelt, en for en.

Det er et tidkrevende arbeid verken Knut-Erik Helle, Sjamansonens tekniske hjerne, eller jeg har tid til å gjøre.

Som sagt er funksjonen nå vekket til live igjen. Jeg er glad for det. Jeg setter pris på reaksjonene og innspillene dere kommer med.

Det gir liv og energi til epistlene, og er en kjempebonus som jeg får ut av arbeidet.

Som dere vet så drives Sjamansonen så godt som på idealistisk basis, som et opplysningsprosjekt og som et forum for kreative, fri og crazye ytringer, basert på en felles interesse.

Dette er noe vi skaper sammen.

Her vever vi en verden sammen. Må sonen blomstre videre. Må visdommen vokse. Må verden bli et bedre sted å være...

Ailo Gaup 

 

 

Kommentarer (0)Add Comment

Skriv kommentar
mindre tekstfelt | større tekstfelt

security code
Skriv inn bokstavene ovenfor i tekstfeltet nedenfor


busy
 


Kopirett © Tre Bjørner Forlag 2022. Redaktør: Ailo Gaup.

Host: Kvisvik Nettutvikling