Saivo forandrer seg PDF Skriv ut E-post
Forandringer skjer ved Saivo Sjamanskole. To grupper starter i nær fremtid. For første gang skal jeg dele undervisningen med andre lærere.

I den gruppen som starter i mai deler jeg undervisningen med Heidi Haaker, velkjent skribent for alle som leser dikt og innlegg på forumet. Heidi bor i Oslo-området, har bakgrunn fra Sameland og holder også egne grupper. Maiklassen er fulltegnet.

I tiden 22.- 26. august starter en ny gruppe ved Saivo igjen. På den klassen skal jeg dele undervisningen med Inger Lise Nervik, moderator på Sjamansonen. Hun har også sin egen sjamanpraksis.

Begge har tidligere gått på Saivo.

Gruppen i mai er som sagt fulltegnet, og om du er interessert i å delta på august-gruppen, er tiden nå inne til å melde sin interesser på mail til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

Jeg har også lyst til å fortelle at etter hvert kommer Saivo 2, The School of No-Path.  Se også artikkelen på forsiden: Den våte og den tørre veien og ikke veien.

http://sjaman.com/index.php?option=com_content&task=view&id=181&Itemid=1

 

Ailo Gaup

Kommentarer (0)Add Comment

Skriv kommentar
mindre tekstfelt | større tekstfelt

security code
Skriv inn bokstavene ovenfor i tekstfeltet nedenfor


busy
 


Kopirett © Tre Bjørner Forlag 2022. Redaktør: Ailo Gaup.

Host: Kvisvik Nettutvikling