Turen til Nepal og Tibet PDF Skriv ut E-post
Om du tenker på å bli med til Nepal-Tibet, så må du bestemme deg raskt. Grunnen er at flyene mellom Kathmandu og Lhasa fylles fort opp. Nå får man fly tur-retur fra Oslo til Kathmandu for 7000 kr.

Vi må nå stramme inn på den påmeldingsfristen som vi har satt til 15. juli. Grunnen er en økende interesse for å fly fra Kathmandu inn til Lhasa. Derfor fylles flyene opp ganske raskt. Om du vil være med på det flyet vi planlegger å dra med, må du bestemme deg så raskt som mulig. 

 
Nå er det også rimelige billetter å få til Kathmandu, fra Oslo. Med Finnair kan man fly til Dehli for 5094 kroner. Derifra kommer man med Indian Airlines videre til Kathmandu for omkring 2000 kroner, tilsammen rundt 7000. 

Pr. i dag er vi omkring 13-15 personer som skal være med på turen. Turen er for alle som er interesserte i natur, kultur og de åndelige veiene i den delen av verden...

Jeg siterer litt av omtalen av turen:

”Dette blir en reise i fotsporene til religiøse søkere, munker, asketer, lamaer og sjamaner. Vi vil møte en livsstil mer preget av tro og hengivenhet enn vår. Dette har også preget landskapet, med tallrike klostre, hellige steder og spor etter fromme mennesker og handlinger.

Det er ingen plass i verden med så mange severdigheter og så mye fromhet og ferdigheter på det åndelige området som i denne regionen” ...

Vil du lese mer så trykk på Tre Bjørner på Tur.

Vi lager turer dit vi selv gjerne vil dra.

Jørgen er en guide som har vært i Tibet og Nepal en rekke ganger.

For meg har det å besøke Nepal og Tibet vært en drøm fra barnsben av.

Om du ikke kan bestemme deg så lenge før reisen finner sted og vil skjære gjennom tvilen her og nå, så gjør dette:

Lag deg en stille stund. Skap en åpen stemning. Se for deg hjertet ditt. Send ditt spørsmål inn i det. Gjør det på en lett og fri måte. Ta imot svaret som hjertet gir deg. Det kommer med en gang. Så kan handle ... svaret gjør det lettere å gå videre.  

På denne "lekne"  måten kan du løse de fleste dilemma du har og valg du må ta. For det er en kjent sak at valg som utsettes, vokser i besværlighet hele tiden.
 

Lykke til... og velkommen med på tur.

Ailo Gaup

Kommentarer (0)Add Comment

Skriv kommentar
mindre tekstfelt | større tekstfelt

security code
Skriv inn bokstavene ovenfor i tekstfeltet nedenfor


busy
 


Kopirett © Tre Bjørner Forlag 2022. Redaktør: Ailo Gaup.

Host: Kvisvik Nettutvikling