Stille sjamanisme PDF Skriv ut E-post

 

Det finnes en sjamanvei praktisert i stillhet. Som i stillheten mellom trommeslagene. Eller som i stillheten på fjellviddene, der naturens ro kan føre oppmerksomheten til sinnets egen stillhet, stillheten bak tankene.

Vi kan gjøre sjamanreiser til kraftdyr og veivisere, med stillhet "som tromme".
Vi kan lytte til stillhetens puls, og se ved stillhetens hjelp. I stillhet kan vi meditere på naturelementene og på sinnets grenseløshet.

Sjamanenes stille vei er en myk og leken måte å åpne opp for kraft, klarhet og det stadig ekspanderende rommet som omgir alt og alle.

Kommentarer (6)Add Comment
0
shhhhhaman
skrevet av Roard, April 27, 2011
Kloke ord er tanker
som veileder
den tenkende

takk


0
shhhhhaman
skrevet av Roard, April 27, 2011
Kloke ord er tanker
som veileder
den tenkende

takk


0
...
skrevet av fra finnland, August 27, 2011
Dette er min vei. har aldrig brukt trommelyd men "kommet in" i dette stadie gennom meditasjon og ro. Er intressert av å lære meg mer og bruke mine evner til at hjelpe andre men vet ikke vart jag skal henvende meg her i norge?
0
...
skrevet av Mette Johnson, September 10, 2011
Mine ord blir skitne når de kommer ut av munnen min, vanskelig å få ut det jeg har inni meg. Tankekraft er sterke saker, jeg er på vei, jeg observerer, og jeg ser det skje. For hver gang jeg stanser ilden i meg som vil snakke fortelle, bekreftet meg selv, for hver gang jeg stanser og føler en stemme i meg si; du trenger ikke si noe, la det som skal skje skje. Stol på at dette vil bli tatt hånd om. Slikt føltes en situasjon for meg for et år siden, nå er denne situasjonen blitt tatt hånd om, og den viste seg å være mye større enn først antatt, alt jeg ville si den gang, alt jeg ville skrike at dette er galt, har blitt tatt hånd om, jeg ville ha stagnert prosessen ved å gå inn i den da, nå er den foldet ut og åpen til å ses på.
Jeg jobber med ilden i meg selv, jeg jobber med å beherske ilden i meg selv
0
..........
skrevet av Nindia, September 10, 2011
Når sjamanen drar da blir det helt stille
da skjønner man hva øynene hans fortalte,da forstår man det munnen hans ikke ville si.0
stillhet har "mange ord"...vet ikke helt hva dere sikter til!men.. ..stillhet har faktisk mange ord.
skrevet av hilde hagen, September 21, 2011
stillhet/taushet..kan faktisk være den største uttryksform ..større enn ord hvis du kan lese mellom det linjene og rommet / stillheten gir deg.kan du være større selvinnsikt, enn noens "lære".jeg kaller det forfedrenes tale til deg.jeg er den jeg er..kjenner du hvem du er..du er akkurat den du er..helt perfekt i forhold til den du er.tørr du være den du er,eller må du være en du ikke er

Skriv kommentar
mindre tekstfelt | større tekstfelt

security code
Skriv inn bokstavene ovenfor i tekstfeltet nedenfor


busy
 


Kopirett © Tre Bjørner Forlag 2022. Redaktør: Ailo Gaup.

Host: Kvisvik Nettutvikling