All-øyet PDF Skriv ut E-post
Det er som om det store, skapende all-øyet våkner i stadig flere. Øyet som skinner lys gjennom gjennom jord og vann, ild og ørn, menneske og ulv, engel og skaper. I tiden nå skjer avproblematisering rundt vårt arbeidsfelt, avlæring og oppjustering foregår på så mange bevissthetsplan og jeg liker å tenke at vi er med og åpner for det nye som skal fødes.

For etter hvert har sjamanismens praksis, ordbruk og retorikk nådd ganske langt inn i mainstream. Det er plukket opp av mange, særlig av unge og ungdommer, som ikke må slite så mye med skepsis og  tvil som den nå snart så akterutseilte 68-generasjonen.

Mens jeg leser innlegg fra flere her på Sjamansonen, slår det meg at sjamanens vei egentlig ikke er en ensom vei lenger.

Vii har lagd et levende laug av sjamaner omkring, en her, en annen der. I cyberspace kan vi være i samme sirkel, dele og lære og bringe  kunnskapen videre.

Et all-øye i ens eget sinn ser og ser. Ser gjennom, ser innenfor, ser utenfor, ser bortenfor. Jeg er glad jeg lever nå og får se alt det som skjer.

mvh ailo gaup

Kommentarer (4)Add Comment

Skriv kommentar
mindre tekstfelt | større tekstfelt

security code
Skriv inn bokstavene ovenfor i tekstfeltet nedenfor


busy
 


Kopirett © Tre Bjørner Forlag 2022. Redaktør: Ailo Gaup.

Host: Kvisvik Nettutvikling