Kløvd hjerne, og hva så?
Vi er født med kløvd hjerne, og de fleste av oss opplever tilværelsen på dualistisk måte. Det er spennende å utforske de to sidene av hjernen, sy dem sammen til én opplevelse av livet, både hverdagen og dypet.
 
Dragen og sommerfuglen
En kamp foregikk i den grå tiden, før dag og natt var skapt. En ilter drage presset seg opp hulen fra jorden indre. Den nedkjempet en annen drage, som sto i veien.
 
Samtale om dødsreisen
Nå går det an å ha en vettug samtale om dødsreisen ut over den kristne oppfatningen, at den reisen går til himmels og salighet eller til helvete og fortapelse? Det betyr at stadig fler finner at kristendommens samtalepremisser er i snevreste laget.
 
Laluna og havet
I mørket kjempes en kamp mellom indre krefter. I balansepunketet mellom disse, som i en dirrende streng, da det enda ikke finnes en vinner ... Akkurat da, hører jeg sjelefuglen begynner å synge. En myte om havet.
 
Den indre ilden

I will keep on walking the road less traveled, skriver Wolf, vel hjemme fra et uforglemmelig opphold på en fjellgårdi Pyreeneene, et magisk sted hvor skiftningene i været skjedde like fort som skiftningene i sinnet.

 
<< Start < Prev 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Next > End >>

Page 19 of 53


Kopirett © Tre Bjørner Forlag 2008. Redaktør: Ailo Gaup.

Host: Kvisvik Nettutvikling