Finn din plass

Jeg oppdager igjen og igjen kraften i steder i naturen som man velger, eller blir valgt av. For meg representerer dette stedet "det andre", det som er stille, og gir visdom og ro, alt det som kan åpne seg i møtet mellom hverdagens sinn og naturens kraft.

 
San-trommen og danserangler

De binder, putter en skinnbag over trommens munn, fester med sener og trekker overflaten stramt og vil at trommen skal lyde når de banker på den. Mennene binder springbukkører på føttene sine.

 
Finn din flokk: Vår-sommer-høst

Sjokkterapi, weekendkurs og nye Saivo-grupper, og i andre uke i august holdes den sedvanlige  naturvandringen/utesittingen. Om du vil utforske sjamanens vei, bryte psykens stengsler og arbeide med sjamanisme og natur, så les programmet for de kommende månedene.

 
Første møte med Ayurveda
Jeg er på vei til Kerala, en provins/stat syd i det enorme India. Her lander jeg i hovedstaden, som har et navn jeg må kjøre bokstavsjekk på både en og flere ganger: Thiruvananthapuram.
 
Varm olje, hender og høy musikk
Jeg sitter naken på en taburett i et lyst rom, fliser på gulv og vegger, flettede palmeblader til tak. Behagelig bris fra en vifte. Utefra og inn trenger høy musikk. Virkelig høy. Distraherende. Irriterende. E-nerverende.
 
Rapport fra en behandlingsboble
Er dette stedet et paradis og gjør all behandling paradiset fullkomment? Vi går fra daglig doktorsjekk til massasje i mange former og oljebehandlinger jeg ikke visste fantes.
 
<< Start < Prev 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Next > End >>

Page 12 of 53


Kopirett © Tre Bjørner Forlag 2008. Redaktør: Ailo Gaup.

Host: Kvisvik Nettutvikling