Feeling good sir, yes?

Ayurveda er med rette berømt for mange typer behandlinger, både på det ytre plan og det indre. Her er det jeg til nå syns er ”Best of Ayurveda”.

 
Verdens største realityshow
Så kom endelig regnet over Kerala og gjorde slutt på det avisen The Hindu beskriver som ”scorching heat”. Det plasket ned, torden rullet og lyn blaffet henrykt på nattehimmelen. Alle pustet lettet ut.
 
Påskefest i Kerala
Skiturene denne påsken foregikk i tankene, her var sol, sjø og varme. I vår lille landsby ble hinduidolene vist fram i en festivalkveld. På stranda holdt den katolske kirke en prosesjon.
 
Namaste India

Jeg kom til India 1. april 2009, forlot landet 1. nyttårsdag 1059. Siste natt i landet feiret vi Vishu, nyttår, med en festforestilling og fyrverkeri på standen. Nyttår i Kerala feires den dagen solen passerer ekvator, på vei mot nord.

 
Endetid?

Begynnelse, fortsettelse og avslutning, slik er alle forløp. Det er så vanlig at vi ikke tenker på det. Et sted på denne linjen befinner din ineresser seg i deg, og det samme gjelder også samtidens stormakter og kulturer.

 
Opptur og nedtur

Etter en sjamansirkel kom en av deltagerne bort til meg. Hun foralte at hun hadde hatt motforestillinger mot å gå på en sjamansirkel med en same. Javel. Hun var over det nå, berettet hun. Hun dro lykkelig hjem, kvitt sin skepsis og glad til sinns.

 
<< Start < Prev 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Next > End >>

Page 13 of 53


Kopirett © Tre Bjørner Forlag 2008. Redaktør: Ailo Gaup.

Host: Kvisvik Nettutvikling