Snøfrid og Harald på frimerke
Posten har gitt ut frimerker om norrøn mytologi. Der er også Snøfrid og Harald med. Snøfrid er samejenta som Harald forelsket seg i da han gjestet Dovre. Harald er altså han som samlet Norge til ett rike, som det heter seg.
 
Sjelefuglen
Jeg vil fortelle en myte, om den grenseløse fuglen Laluna. Hun som ikke kunne være bare én art, men skapte seg om, fordi grensene i henne var utvisket. Det er en myte bak illusjonene, fordi det er sjelefuglen som forteller meg dette. Sent i denne natten.
 
En joiker i øret
P2 artisten Ingor Antte Ailu Gaup er joiker og skuespiller, har nettopp gitt ut CD. Nå er han på turne i Oslo. Til helgen gjestespiller han med det samiske teateret Beaivvas på Det Norske Teateret. 
 
J. B er vandret videre
Jeg kjente J. B i noen år. De som var med på Sjamansonens reiste til Nepal traff ham også. Da hadde han praktisert som sjaman i 50 år, i de seinere årene også mye i utlandet. Han var i en klasse for seg selv.  Nå er han vandret videre.
 
Et mislykket forsøk på en forklaring
Er det en ny, moderne sjamanvei, eller er det den samme urgamle veien som gjelder? Jeg tror på en av delene, men er nok en mislykket advokat for min mening.
 
Kon-Troll?
Jeg nekter! Blånekter!! Jeg gir IKKE fra meg kontrollen!! Det er slik jeg er i dag! ...  Men dette innlegget har bidratt til at jeg har tatt ett skritt på veien...mot å gi fra meg kontrollen! For det trengs vel også?
 
<< Start < Prev 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Next > End >>

Page 20 of 53


Kopirett © Tre Bjørner Forlag 2008. Redaktør: Ailo Gaup.

Host: Kvisvik Nettutvikling