Sjelehenting og sjokkenergiene
Som jeg ser det skaper et sjokk to uønskede langtidsvirkninger i en person, nemlig sjeletapet og så sjokkenergiene. Sjeletapet kan avhjelpes med sjelehenting. Men det betyr ikke at sjokkenergiene automatisk renses ut gjennom det ritualet.
 
Den tørre tåken
Sjokkenergiene lå som en tørr tåke i kroppens indre. Den fylte kroppens hulrom og hadde kapslet seg rundt organene. Tåken hadde en underlig gråhet over seg, en oppmagasinert, tørr og kjølig sorg, en stille og lydløs tynge.
 
Sugerefleksen
Flyet nådde marshøyde. Jeg satte meg godt til rette i setet og tok i bruk sjokk-koden, den formelen som vekket de energiene som trenges i mitt indre for å forløse sjokkerfaringene.
 
Mayakalenderen som veiviser mot 2012
Inger Haugen gjorde en reise til Guatemala. "Tilfeldighetene" gjorde at hun  kom i lære hos mayapresten José og kom hjem som Mayaprest. "Min Mayakalender" er boken om reisen, læretiden og Mayakalenderen, slik hun kom til å lære den.
 
Fremtiden kommer bakfra

Man kan med rette si at sjamanisme ikke er en religion, selv om det utvilsomt venter religiøse opplevelser langs veien. Men den rasjonelle siden ved sjamanenes virksomhet er vel verd å ta opp. Vi raser altså ikke bare rundt i trance.

 
Få alvemennesker å møte
Tenk på en oppløftende erfaring du har hatt en gang på en sjamanreise eller i en meditasjon. Er den fortsatt en levende kraft i ”virkelighetens verden”? Og hvordan kan man plukke fra hverandre en dårlig erfaring?
 
<< Start < Prev 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Next > End >>

Page 16 of 53


Kopirett © Tre Bjørner Forlag 2008. Redaktør: Ailo Gaup.

Host: Kvisvik Nettutvikling